Nagyképernyő

Filmajánló: 355

Igazi női sztárparádé várható az izgalmas moziban. Jessica Chastain, Diane Kruger és Penelopé Cruz lendül akcióba, aAmikor egy szigorúan titkos, de nagyon veszélyes fegyver egy zsoldos kezei közé kerül. A CIA három bármilyen beavatkozásra feljogosított nemzetközi ügynöke összefog és a nyomába ered.

Filmajánló: Vaksötét 2

A vak férfi évek óta bujkál egy elszigetelt, isten háta mögötti faházban egy árván maradt fiatal lánnyal, akit befogadott és felnevelt maga mellett.

Heti premier: King's Man - A kezdetek

A történelem legszörnyűbb zsarnokai és bűnös zsenijei háborút indítanak az emberiség ellen, melynek során emberek millióit pusztíthatják el. Van azonban egy ember, aki a fia, kollégái és személyes stílusa segítségével készen áll a kihívás elfogadására és a gazemberek megállítására.

Heti premier: Pókember: Nincs hazaút

Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor Strange-hez fordul segítségért, de attól csak még jobban megkavarodik a helyzet.

Subscribe to this RSS feed

Kategóriáink

  • Otthon
  • Kapcsolj ki
  • Egészség
  • Nagyképernyő
  • A világ körül

Kapcsolj ki

Mozdulj

Indulj

Tervezz

Lustálkodj